NAJDEMO TISTO KAR JE PRIMERNO ZA VAS IN VAŠO DEJAVNOST

POSTANITE VIDNI S POMOČJO 1-5 INTERNET!

 

postanite_vidniPostanite vidni z 1-5Internet. 1-5Internet vam omogoča sodobno, atraktivno, mobilno, zanesljivo in tehnično dovršeno spletno stran po vaši meri, po meri, ki bo za vaše obiskovalce optimalna in po meri, ki vam dviguje kredibilnost in zaupanje. Opustite predrage programerje, ki so pozabili na tisti kanček, ki mu pravimo pristnost. V 1-5 internet zato premišljeno načrtujemo vašo spletno stran, da v sebi nosi sodoben trend in tudi trend iz vidika preprostih ljudi, ki so tudi največkrat stranka vsakemu izmed nas. Ne pozabimo, da smo pod kožo vsi krvavi in da le eden za drugega lahko naredimo največ.

Veliko je pravih razlogov zakaj postati viden z 1-5 internet. Tudi naložba, ki se zagotovo povrne saj so stroški vseh izvedenih del najnižji v Sloveniji glede tako na obseg storitev, ki jih opravimo za vas ob izdelavi in ob obsegu storitev v supportu skozi celo leto.

In še pripeljali bomo na vašo stran vaše ključne stranke s Prombo shemo, ki je naša novost na spletnem trgu, spletno stran pa prilagodili vašim načrtom. Postati viden z ena pet internet je danes odličen posel, ki se ga ne splača zamuditi, saj vam zagotovo pripelje več kot boste vložili.

Vabljeni torej v klub, kjer so doma samo zadovoljne stranke.

Kako naprej:
Izbirate lahko med paketi, spletno stranjo na ključ ali največkrat uporabljeno metodo po specifiki dela in osebnosti, torej po naročilu. Vsaka opcija ima svoje posebnosti, na izbiro pa največkrat vplivajo osebne zmožnosti, vizualizacija dela, osebnost, zaupanje in namembnost. V 1-5 internet vam brezplačno pomagamo in svetujemo pri izbiri načina, ki bo za vas odlična in najugodnejša.

Vabljeni torej, da se predstavite z unikatno podobo na spletu s pomočjo 1-5 Internet in zaženete svoj posel z novo začetnico.

logotip_1_5

 

 

STRANI PO VAŠI MERI

ponudba_internet_1_5