big_2

PRAZNIČNE CENE V 1-5 INTERNET

TUDI DO 50%

Pošlji povpraševanje...

paket_po_vasi_meri
izdelava_mobilnih_spletnih_strani_1
spletne_strani_1_internet

INTERNET JE LAHKO TUDI DRUGAČEN

(Pošljite povpraševanje in poslali vam bomo neobvezujočo ponudbo)
POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
IZDELAVA SPLETNIH STRANI

V 1-5 internet predstavljamo inovativen ter ambiciozen pogled na izdelavo ter namembnost spletnih strani pri nas. Veliko različnih segmentov je ključnih do uspešne poslovno začrtane smeri in ena izmed njih je tudi dobro ter spretno načrtovana spletna predstavitev. Spletne strani izdelujemo z najmočnejšimi in najmodernejšimi svetovnimi predlogami, skriptami, oblikovalci, programerji ter poslovnimi partnerji za najugodnejšo ceno. Časi, ko so spletni izdelovalci prodajali svoje reference so žal mimo. Danes ni pomembno katero veliko ime ali podjetje vam je postavilo spletno stran in koliko ste za spletno stran odšteli, ampak tisti, ki so ugotovil kako privesti ključne stranke na vašo spletno stran in jo tam prepričati v vaše delo, znanje in ponudbo. In to je v Sloveniji 1-5 internet s svojo inovativno mrežo ter shemo IQ, ki je edinstvena in plod lastnih zamisli. In kaj je shema IQ? Je skrivnost, ki vam bo pripeljala tisto kar si najbolj želite. Lahko vam le povemo, da gre za izjemno mrežo v katero boste nevedoč vključeni. V kolikor boste svojo spletno stran namenjeno vašemu poslovanju naročili pri nas se bodo odvile stvari na bolje prej kot si lahko predstavljate.

SPLETNA STRAN NA KLJUČ

Presenetite se z izjemno 1-5 internet ponudbo z izdelavo spletne strani na ključ. Priročno in najugodnejše v Sloveniji za vse, ki vam finančna sredstva ne dopuščajo zagona v vidnost.

PREVAJANJE SPLETNE STRANI

V ena pet internet vam nudimo prevajanje spletne strani v tuje jezike po najugodnejših cenah. Spletno stran vam lahko že v osnovi postavimo z več tujimi jeziki, lahko pa se za prevod spletne strani še v kakšen tuji jezik ali več njih odločite pozneje. Poslovni rezultati so vedno nekoliko boljši v kolikor svoje delo in ponudbo predstavite širše.

IZDELAVA & VZDRŽEVANJE FACEBOOK PROFILA

Vsem našim strankam, ki naročijo spletno stran izdelamo po želji Facebook profil brezplačno. Obdelamo tudi fotografije, gradivo optimiziramo ter predstavimo javnosti. S promocijo Facebook vašega poslovnega ali osebnega profila vam pomagamo doseči prvih tisoč všečkov.

GOSTOVANJE VAŠE SPLETNE STRANI

Vsem naročnikom spletnih strani omogočamo gostovanje na vrhunskih strežnikih lociranih v Sloveniji. Zagotovljeno je brezhibno in nemoteno delovanje spletnih strani.

SPLETNA STRAN PRILAGOJENA MOBILNOSTI

Mobilnost spletnih strani je v svetu moderne tehnologijem, ki nas spremlja na vsakem koraku danes nuja. V 1-5 internet vam izdelamo spletno stran v celoti mobilno, ki jo bodo prikazovale vse tehnične funkcionalne naprave današnjega časa kot so mobilni telefoni, tablice itd..

LEKTORIRANJE TEKSTOV

Omogočamo lektoriranje tekstov za vašo spletno stran po zelo ugodnih cenah. Cene so odvisne od obsega opisov. Po predhodnem prejemu tekstov vam pripravimo predhoden izračun na podlagi katerega se lahko lažje odločite za lektoriranje.

IZDELAVA IN STROŠEK

V ena pet internet držimo dogovorjenih rokov pri izdelavi spletne strani. V kolikor ne gre za obširno spletno predstavitev je spletna stran urejena in v javnosti lahko že v nekaj dneh. Napovemo točen čas, ko bo vaša spletna stran v celoti izdelana. Spletna stran fre po opravljenem skupnem sestanku kjer se pogovorimo o vsem nemudoma v izdelavo.

VZDRŽEVANJE IN PODPORA

V ena pet internet držimo dogovorjenih rokov pri izdelavi spletne strani. V kolikor ne gre za obširno spletno predstavitev je spletna stran urejena in v javnosti lahko že v nekaj dneh. Napovemo točen čas, ko bo vaša spletna stran v celoti izdelana. Spletna stran fre po opravljenem skupnem sestanku kjer se pogovorimo o vsem nemudoma v izdelavo.

OPTIMIZACIJA SPLETNIH STRANI

Vse spletne strani v izdelavi našega podjetja so osnovno optimizirane. Od paketa do paketa se razlikuje obseg optimiziranih posameznih segmentov. Kolikor boste drugje odšteli samo za optimizacijo spletne strani vam v 1-5 internet zdraven poleg celostne optimizacije, ki vas bo v nekaj mesecih uvrščala visoko v iskalnikih postavimo učinkovito in unikatno spletno stran.

GRAFIČNA PODOBA

Grafična podoba vaše spletne strani bo že v prvih korakih prepričala obiskovalca vaše spletne strani v verodostojnost.

OGLAŠEVANJE & PROMOCIJA

Oglaševanje vaše nove ali prenovljene spletne strani priporočamo na vsakodnevnem koraku v kolikor želite, da bo vaša spletna stran tem bolje koristila vašemu poslovanju. V 1-5 internet smo zato izdelali lastno shemo oglaševanja, ki vam privede vaše ključne stranke.

OPISI SPLETNIH STRANI

Po želji vam spletno stran izdelamo izključno z vašimi opisi. Pri tovrstnih opisih svetujemo, da nam pustite le delno svobodo pri dopisu v kontekst k vašim tekstom, katerim dopišemo ključne besede s katerimi vašo spletno stran lažje optimiziramo. Spletno stran pa vam lahko deloma ali v celoti strokovno opišemo v našem podjetju na podlagi le nekaterih vaših smernic. Vsekakor pa se lahko tudi v teh primerih dodajajo in spreminjajo teksti po vaših željah.